/
 HOME  | PRIJZEN  |  ARRANGEMENTEN  |  RESERVEREN  |  CADEAUBON  |  EXTRA INFO  | FOTO'S  | CONTACT
/
       
 
VEILIG OP REIS!
 
 

De kans op een ongeluk zit in een klein hoekje!’ Maar gebeurt het toch? Verzeker je dan goed.

Onze voertuigen hebben een wettelijk verplichte WA-verzekering. Hiermee ben je verzekerd voor schade aan derden.

De schade aan de gehuurde voertuigen is standaard niet verzekerd, en is dus op eigen risico. Daarom raden wij je aan om extra te verzekeren!

Wanneer er sprake is van een ongeluk kan de schade snel oplopen tot
€ 2250,- per voertuig. Voor slechts een klein bedrag kun je je verzekeren tegen deze schade door middel van de extra verzekering. Indien je schade rijdt kom je niet voor verrassende kosten te staan. Dat rijdt toch net iets prettiger!

Geef daarom bij de reservering aan of je gebruik wil maken van de Aanvullende Bestuurder Verzekering voor maar € 5,- per bestuurder.

* De verzekering zal worden afgeloten op uw naam en niet op het voertuig, zo kun je toch in elk voertuig rijden.
* Gaat een inzittende zonder verzekering toch rijden is er geen dekking en is schade geheel voor eigen risico conform de algemene huurvoorwaarden
* Je eigen risico voor de schade aan het voertuig is maximaal € 250,- per voertuig indien je de Aanvullende Bestuurder Verzekering afsluit. (standaard € 750,- zie onze huurvoorwaarden)
* Indien je gebruik wenst te maken van de Aanvullende Bestuurder Verzekering dien je dit vóór vertrek aan te geven.

 

WAAROM DIENT DE BESTUURDER 24JR OF OUDER TE ZIJN?

Vaak krijgen wij de vraag waarom wij het beleid hanteren dat onze bestuurders 24 jaar of ouder moeten zijn. Uiteraard is dit niet iets dat wij zelf hebben besloten. Wij zouden juist de mensen vanaf 18 jr met een rijbewijs-B op pad sturen voor een leuke dag uit, maar helaas is dit puur een regel vanuit de landelijke verzekeringsmaatschappij, opgenomen in de polis.

Aangezien er bij ons vele verschillende mensen in de voertuigen rijden vallen de verhuurders in Nederland onder een risico groep, daarop is dit besloten en gaat de verzekeringsmaatschappij er op deze manier vanuit dat de bestuurder enige ervaring heeft met het besturen van een motorvoertuig waardoor de kans op een claim minder is.

Wij maken dit graag kenbaar omdat wij eerlijk maar vooral verantwoord met onze klanten om willen gaan! Mocht bij een ongeval blijken dat de bestuurder geen 24 jaar of ouder is dan zal er nimmer uitgekeerd worden met alle gevolgen van dien!

Uiteraard gaan we voor een leuke dag uit, met veel plezier en zonder schade maar een ongeval zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen.

Dus nog geen 24? Dan ben je van harte welkom als inzittende, wat zeker net zo leuk is, maar niet als bestuurder. Eventueel hebben wij als alternatief onze trikes beschikbaar, vanaf 16jr en geen rijbewijs verplicht.

                                     
                                     
       
       
 

 

 

 

 

 

.