/
 HOME  | PRIJZEN  |  ARRANGEMENTEN  |  RESERVEREN  |  ACTIES  |  DE TUKTUK  | FOTO'S  | CONTACT
/
       
 
Cosmos Sterrenwacht
 
€ 33,- per persoon
 


U wordt ontvangen in Ootmarsum en gaat op pad met de TukTuk. Een landelijke route laat u veel zien van de omgeving, u gaat door het prachtige Twentse landschap en in Lattrop langs Huis te Brecklenkamp

In dat zelfde Lattrop komt u COSMOS Sterrenwacht. Hier krijgt u een rondleiding van een uur. In het planetarium staat een sterrenhemelprojector, die het beeld op de binnenkant van de koepel projecteert. U krijgt het idee dat u onder een echte sterrenhemel zit. De rondleider vertelt allerlei wetenswaardigheden over de sterrenhemel. Hoe zijn de sterrenbeelden ontstaan en waar staan ze? Ook maakt u een uitstapje naar de eventueel zichtbare planeten en de Maan.

Tevens gaat u naar de  koepel, hier staat een grote telescoop. De telescoop is een van de grootste van Nederland. Met deze telescoop kunt u allerlei objecten bekijken, zoals kraters en bergen op de maan en de ringen van Saturnus. Als het echt helder weer is, kunt u ook naar andere verre werelden, zoals sterrenstelsels en sterrenhopen kijken.

Na afloop van de rondleiding kunt u genieten van een drankje.

U vervolgt de route en bent 3 uur later weer terug in Ootmarsum.
Een leuk arrangement voor jong en oud, dus ideaal voor een familiedag of bedrijfsuitje.

Voor meer informatie over de Sterrenwacht bezoek de site,
www.cosmossterrenwacht.nl

Minimaal 10 personen, Tevens is er een kleine speeltuin bij.


€ 33,- per persoon.

Prijs inclusief:
TukTuk huur, leuke route en service onderweg.
Toegang tot COSMOS Sterrenwacht.
Brandstof, WA-verzekering en 21% BTW.

Duur: +/- 3 uurDe tocht vastleggen op full-HD video? Kies voor onze Go-Pro video service en geniet nog lang na van de leuke tocht!

 
   
       
 

 

 

 

 

 

.