/
 HOME  | PRIJZEN  |  ARRANGEMENTEN  |  RESERVEREN  |  CADEAUBON  |  DE TUKTUK  | FOTO'S  | CONTACT
/
       
 
HUUR EEN UNIEKE APE
 
Prijs op aanvraag
 

 

FOODTRUCK

Onze Piaggio Ape is het ideale voertuig om jullie uitje uniek te maken. Wij gebruiken onze Ape namelijk als foodtruck, koffie en wegge, een Grolsch beugel, vers belegde broodjes en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Alles is mogelijk en op een unieke locatie halfweg de route staan wij voor jullie klaar om al dit lekkers aan te bieden.

De prijzen zijn scherp en het meer dan waard, neem contact met ons op om de wensen te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk voor aanvang of na afloop te genieten van de producten uit onze foodtruck.
(Tijdens enkele vaste arrangementen in ons programma is de Ape al aanwezig, zie voor meer infomatie de pagina 'Arrangementen')

 

RECLAME WAGEN

De Piaggio Ape is in Italië een bekend straatbeeld. Veelal oudere Italianen die nog op hun wijngaarden en olijfgaarden werken gebruiken ze nog steeds.

In 1948 reden de eerste APE (werkbijen) door de bochtige straatjes van de Italiaanse steden. Kleine afmetingen, lage aanschafprijs en een onverwoestbare tweetaktmotor maakten van de Ape snel een geliefd vervoermiddel voor de kleine Italiaanse ondernemingen. 

Onze ape stamt uit 1985 en is geheel origineel, zo ook de echte Toscaanse blauwe kleur. Huur nu onze Ape voor reclame doeleinden of voor ludiek vervoer. Bezorgen op locatie is geen enkel probleem. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

U kunt de Piaggio Ape huren vanaf een halve dag op locatie bezorgd. De piaggio Ape beschikt over een geldig bromfietskenteken en is dus geschikt voor gebruik op de openbare weg.

 

 

 

 

                                        

                                     

                                     

 


       
 

 

  Meest gezocht?

  TUKTUK Rijden Ootmarsum Denekamp Twente
   Verhuur Vrijgezellenfeest Uitje TROUW VERVOER
   Arrangementen Mooiste dag van je leven! Locatie
   Bloemen Roze TukTuk
Foto's

 

Reserveer nu: +31 (0)541 - 29 64 59

.